Tinghøj Service Udlejning

,

24 M2 SCENE I HØJDE 40 CM MED TRANSPORTVOGNE TIL.

“Nivtec scenen er utroligt let og hurtig at sætte op”

Inden de købte den første Nivtec scene, byggede Tinghøj Service Udlejning selv scener af træpaller, som de så lagde gulv ovenpå.
– Men det var jo et slæberi med de paller frem og tilbage. Det var tungt arbejde og tog tid – i dag kører vi bare vognen med podierne op bag i bilen… Og selv scenen er så utrolig let og hurtig at sætte op, fordi du ikke skal kravle rundt og spænde den sammen med clamps eller koblinger, fortæller Svenning Kjær Pedersen.

Han ejer Tinghøj Service Udlejning ved Varde, som i 2017 blev kåret som Årets Festudlejer af Brancheforeningen Danske Festudlejere.
– Vi bruger hovedsageligt scenerne til private fester – en 12 m2 scene passer perfekt til et 3 – 6 mands band, og musikerne er glade for at få en rigtig scene at spille på. Og så bruger vi også scenepodierne under vores talerstole til forskellige arrangementer, fortæller Svenning.

Tjener penge ind hele året

De første seks scenepodier til en scene på 12 m2 blev købt i november 2017, og de næste seks i januar 2020. I marts 2024 har Svenning så bestilt 2 vogne mere med 12 podier, så Tinghøj Service Udlejning nu har 48 m2 scene.
– Det gik jo præcist, som Claus fra Scenesalg.dk havde sagt. Når du først har scenen stående, så får du også spurgt kunderne, om de ikke skal have en scene med til deres fest?  Og det er der faktisk mange, som siger ja til, så vi fik ret hurtigt brug for en scene mere, og så igen en scene mere. Når du ikke har en scene, spørger du ikke, men i dag er det mere end halvdelen af kunderne som siger ja, fortæller Svenning.

En anden festudlejer som Tinghøj Service Udlejning arbejder sammen med, har også Nivtec scener, så det er nemt at låne nogle flere podier, hvis der er brug for mere end 48 m2 scene.
Udenfor teltsæsonen lejer de også scenerne ud til bl.a. gymnasiefester, så de tjener penge ind året rundt.

– Vi vasker dem ind i mellem, men ellers er der ikke noget vedligehold ved scenerne. Og de står på transportvogne, så det er nemt lige at køre dem op i en bil eller trailer. De vogne er vi blevet utroligt glade for, fortæller Svenning.
Tinghøj Service Udlejning har selv fået lavet hvide scenekjoler, som passer til innerliningen i deres telte.

Svenning Kjær Pedersen – Tinghøj Service Udlejning https://www.tsudlejning.dk/


Færdigheder

Indsendt den

21/02/2024