Scenesalg siden år 2000

90% af kunderne vender tilbage

Vi er gode til rådgivning, og sætter en ære i at sælge løsninger, som fungerer og som I bliver glade for i mange år. Altid med respekt for jeres budget. Hvis vi ikke har den rigtige løsning til jer, skal vi nok sige til!

Scenesalg aps

Scenesalg ApS. er specialist i scener, tribuner og sceneudstyr som stativer, truss og crowd controllers.

Vi havde tidligere et stort AV firma, der lavede events, koncerter, messer og konferencer så vi har masser erfaringer fra ”marken” – og ved hvad der fungerer klokken to om natten – og hvilke løsninger, der ikke gør.

Siden er tribune sæder, auditoriestole og teleskoptribuner kommet til og dem kender vi efterhånden også rigtigt godt. 

Siden 2011 sælger vi kun – både fordi vi ikke skal konkurrere med vores kunder, og for at kunne koncentrere os 100 % om salg og rådgivning.

Vi ved nemlig af erfaring, at hvis man både har udlejning og salg, kommer udlejningsjobbene først, fordi de altid haster mest. Og fordi vi kun sælger, behøver vi kun at være to.

Så vi kan give en bedre service og rådgivning, fordi I altid kommer til at snakke med chefen selv. Og vi har lave driftsomkostninger, så vi kan tilbyde gode priser.

Vi tager normalt også altid telefonen om aftenen og i weekenden, fordi vi ved, at det nogle gange haster – eller at det kan være svært at ringe i almindelig åbningstid. 

CSR

Indkøbsaftaler

Cookie- og privatlivspolitik

 Christina Kabel

Christina er chef for Scenesalg, og det er hende som laver alle tilbuddene, sørger for fragtbookinger og har styr på regler og certificeringer. 

Hun er uddannet journalist, og er vant til at finde svar på alle mulige spørgsmål, også når det gælder komplicerede regler for korrekt indregistrering af mobilscener i det finske transportministerium. 

Og så har hun også været med ude og sætte scener, tribuner og crowd barriers op i 19 år, så hun har også godt styr på den praktiske del. Og ved efterhånden hvad der virker, og hvad der er træls at arbejde med klokken to om natten.

Christina viser gerne mobilscener, scener og tribuner og andet grej frem i vores showroom i Slagelse og rundt omkring på messer.

Claus Larsen

Claus er AV-tekniker og har arbejdet med scener, tribuner og AV udstyr i 43 år, så han har en kæmpe erfaring at trække på i rådgivningen af kunder.

Han ejede tidligere et stort AV firma med både udlejning og salg i mange år, og  Claus har også  været ansvarlig cheftekniker på den store Fantour med mobil scene og LED skærm under EM i fodbold i 2008 og 2012.

Og han har også været ansat i Eventafdeling i Dansk Industris domicil på Rådhuspladsen i København.

Besøg vores showroom

Kom og se og prøv vores scener, tribuner, mobilscener, crowd barriers, stativer og stolesæder. Vores showroom i Slagelse ligger bare 3 minutter fra motorvejsafkørsel 39 – Slagelse S.

Ring til os inden, så vi ikke er ude at køre:
+45 31 15 77 77

Mød os på messerne