SCENESALG SIDEN ÅR 2000 

90 % AF KUNDERNE KOMMER TILBAGE

 

Scenesalg APS

Scenesalg ApS. er specialist i scener, tribuner og sceneudstyr som stativer, truss og crowd controllers. Vi havde tidligere et stort AV firma, der lavede store events koncerter, messer og konferencer så vi har masser erfaringer fra ”marken” – og ved hvad der fungerer klokken to om natten - og hvilke løsninger, der ikke gør.  Siden 2011 sælger vi kun – både fordi vi ikke skal konkurrere med vores kunder, og for at kunne koncentrere os 100 % om salget.

Vi ved nemlig af erfaring, at hvis man både har udlejning og salg, kommer udlejningsjobbene først, fordi de altid haster mest. Og fordi vi kun sælger, behøver vi kun at være to. Så vi kan give en bedre service og rådgivning, fordi I altid kommer til at snakke med chefen selv. Og vi har lave driftsomkostninger, så vi kan tilbyde gode priser.

Vi er gode til rådgivning, og sætter en ære i at sælge løsninger, som fungerer og som I bliver glade for i mange år - og altid med respekt for jeres budget. Hvis vi ikke har den rigtige løsning til jer, skal vi nok sige til! 

Og vi tager normalt også altid telefonen om aftenen og i weekenden, fordi vi ved, at det nogle gange haster - eller at det kan være svært at ringe i almindelig åbningstid. 

Christina Kabel er chef for Scenesalg og hende der laver alle tilbud og alt papirarbejdet.

Christina Kabel

 

Christina er chef for Scenesalg, og det er hende som laver alle tilbuddene, sørger for fragtbookinger og har styr på regler og certificeringer. 

Hun er uddannet journalist, og er vant til at finde svar på alle mulige spørgsmål, også når det er komplicerede indregisteringsregler i det finske transportministerium. 

Og så har hun også været med ude og sætte scener, tribuner og crowdbarriers op i 17 år, så hun har også godt styr på den praktiske del. Og ved hvad der virker, og hvad der er træls at arbejde med klokken to om natten.

Christina viser gerne mobilscener, scener og tribuner og andet grej frem i vores showroom i Slagelse og rundt omkring på messer.


Image

Claus Larsen


Claus Larsen er AV-tekniker og har arbejdet med scener, tribuner og AV udstyr i 39 år, så han ved hvad der fungerer i praksis.

Ud over han tidligere ejede et stort AV udlejningsfirma i mange år, har Claus også  været ansvarlig cheftekniker på den store Fantour med mobil scene og LED skærm under EM i fodbold i 2008 og 2012. 

Og så har han også været ansat i Eventafdeling i Dansk Industris domicil på Rådhuspladsen i København.

Har du spørgsmål?

+45 2629 5910

MØD OS PÅ MESSER

Image
Image
Image
Image
Scenesalg deltager på Prolight og Sound messen i Frankfurt hvert år. Vi har dog ikke vores egen stand her, men er en del af vores leverandørers stande og har møder med kunder og leverandører.
Image
Mobilscener - trailer

Besøg vores showroom

Kom og se og test vores scener, tribuner, mobilscener og alt det andet sceneudstyr. Vores showroom i Slagelse ligger bare 4 minutter fra motorvejsafkørsel 39 - Slagelse S. Ring til os inden, så vi ikke er ude at køre:
+45 26 29 59 10

Hvad siger vores kunder?

Nem mobilscene til Handelstandsforeningen i Sønderborg Kommune.

”Vi har fået en rigtig god scene, som både ser flot og er nem at håndtere.
Og så er den certificeret!
Scenesalg.dk havde det bedste tilbud på både pris, service og fleksibilitet.”

JENS BACHMANN
SØNDERBORG HANDEL


Haze over Haarum
Højby Friskole har en Nivtec scene og er rigtigt glade for at den er så nem og hurtig at sætte op, og at podierne ikke vejer ret meget.

”Scenen fungerer sindsygt godt – det er virkeligt et godt gennemtænkt system, og behageligt at arbejde med. Og det er godt at der er godkendelser og certificering på alt. Får karakteren 5 ud af 5!”

PETER ISAK
HØJBY FRISKOLE

Domkyrkan i Lund/Lunds Universitet
Nøvlingskov Efterskole har valgt Nivtec scenen fordi den er nem og sikker at sætte op og der er ingen koblinger eller clamps.

”Ingen store armbevægelser og sælgersnak, og det kan vi godt lide her i Jylland. I det hele taget har vi kun positive ting at sige om Nivtec scenen
og Scenesalg.dk – dem kan vi godt anbefale”.

HARRY FROST
NØVLINGSKOV EFTERSKOLE

Nøvlingskov efterskole

Kontakt os her!