Se videoen: Det ta’r kun 3 minutter at sætte en 12 m2 scene op – helt uden stress!

Scener & scenepodier

Ca. 40% hurtigere at sætte op

 

  • Ingen clamps eller kiler – podierne hægtes sammen
  • Slut med at kravle rundt nede under scenen
  • 4 ben til første podie – alle andre podier 1 eller 2 ben
  • Godkendt til 750 kg pr m² (7,5 KN/m²)
  • Certificeret af Teknologisk Institut
  • Både til inden- og udendørs brug
  • Byg godkendte ramper og tribuner af podier

Genveje til dig, som allerede kender vores systemer

Brug for podier, ben og gelænder NU?!

Vi har normalt podier, ben, gelænder, ramper, hjul m.m. på vores lager i Slagelse, så de kan sendes eller afhentes med kort varsel.
Ring til os på +45 31 15 77 77.

DANMARK HAR DE
SKRAPPESTE KRAV I EU

I 2015 fik Danmark særregler for telte, scener og tribuner. Det skete efter en ulykke, hvor et cirkustelt blæste sammen under et elefantshow.

Særreglerne betyder at scener, mobilscener, tribuner og scenetelte over en vis størrelse eller højde skal være certificeret af Teknologisk Institut. Eller I skal søge byggesagstilladelse hos kommunen, hver eneste gang I sætter op. Og indsende beregninger og dokumentation for at få tilladelsen.

De danske krav er strengere end EU normen EN 13814, og sikkerhedsmargenen er også højere.

 

CERTIFICERET &
TÜV GODKENDT

Vores podier er godkendt og certificeret af Dansk Teknologisk Institut både som scene og tribune i alle højder op til 2.4 (3.2) m, og til både indendørs og udendørs brug.

Og vores mobilscener er certificeret til helårsbrug, og bliver specialbygget for at leve op til certificeringen og de ekstra stramninger fra 2019.

Januar 2024 har vi netop fået vores første stativ certificeret og godkendt til udendørs brug. Hercules 6.5+ er det eneste gaffelstativ i Danmark, som er udendørs godkendt. Og vi er i gang med godkendelse af det store PACQ-1000 girafstativ.

 

Special scener

Special størrelser

Skræddersyede scener med umage mål.

Special overflader

Akryl, laminat, træfinér m.m.

Special former

Runde, trekantede, buede scener.

Hvad siger vores kunder?

KULTURHUSET ELVÆRKET

“Der ligger en rigtig fin video med to mænd, som sætter scenen op på 3 minutter, og vi kan gøre det lige så hurtigt som dem. Det siger ”klik, klik, klik”, så er den sat op. Vi er rigtigt tilfredse med scenen, selv efter 200 jobs er den stadigt i fuldstændigt god stand.”

CLAUS RØNLEV

Højby Friskole

“Scenen fungerer sindsygt godt – det er virkeligt et godt gennemtænkt system, og behageligt at arbejde med. Og det er godt at der er godkendelser og certificering på alt. Får karakteren 5 ud af 5!”

PETER ISAK

HK Telte

“Vi sparer ca. 1 time, hver gang vi sætter vores nye 9 x 6 m Nivtec scene op. Vores gamle scene skulle nemlig spændes sammen med clamps, og så var den også noget tungere.”

HENRIK JENSEN