Børkop Kulturhus Sekskanten

20 M2 NIVTEC-SCENE TIL MULTISAL

”Nivtecscenen er så nem at arbejde med – også for vores ældre frivillige. Jeg var ude at sætte scenen op sammen med to frivillige herrer, som begge var 65+, men det tog os ikke mere end ti minutter at sætte hele scenen op, selvom det var 1. gang for os alle”. 

”Vi havde kig på to forskellige scene-systemer, da vi skulle vælge scene til det nye kulturhus i Børkop. Det endte med en Nivtecscene, fordi den var lettere at sætte op end det andet system, hvor man skulle bruge metalbeslag – clamps mellem podierne.

Og vi ville netop have en nem scene, som alle vores frivillige i kulturforeningerne selv kan sætte op og tage ned igen uden bøvl og besvær”, fortæller Morten Kristensen, konsulent i Kultur- og Fritidsafdelingen i Vejle Kommune, som købte scenen til Børkop Kulturhus.

Bruges til store jazzorkestre og amatørteater

Han så både Scenesalgs videoer og var ude at se Nivtecsystemet hos en ungdomsskole, inden Vejle Kommune købte det.
”Men jeg blev alligevel overrasket over, hvor nem scenen var at arbejde med, da den blev leveret. Den bliver brugt til alt muligt lige fra foredrag, amatørteater, bands, et 20 mands jazzorkester og en H. C. Andersen-parade.

Jeg er absolut tilfreds med hele forløbet – det har været en fornøjelse at handle med Scenesalg.dk, og det er også godt at vide, at de har fået Nivtec systemet certificeret og godkendt af Dansk Teknologisk Institut efter de nye danske 2015-regler”.

Morten Kristensen, konsulent i Kultur- og Fritidsafdelingen, Vejle Kommune.

Skills

Posted on

22/02/2024