Sønderborg handel 

reference

 

Har I spørgsmål?

+45 26295910

SØNDERBORG HANDEL - SHOP I SYD

45 M2 MOBILSCENE MED PA VINGER

”Vi har fået en rigtig god scene, som både ser flot ud og er nem at håndtere. Scenesalg.dk havde det bedste tilbud på både pris, service og fleksibilitet, og Claus kom og lærte mine folk, hvordan scenen skal
slås op og tages ned – det var til uvurderlig hjælp”.


Citychef i Sønderborg Handel Jens Bachmann gik på internettet for at finde mobilscenefirmaer, da Sønderborg Handel ville have deres første mobilscene i juni 2015.

”Det endte med Scenesalg.dk, fordi de havde det bedste tilbud – både på pris, service og fleksibilitet. Her fik jeg det, som jeg gerne ville have.
Og vi er meget tilfredse med scenen, den er flot og gør sig godt. Lige fra starten er den blevet brugt 1–2 gange om ugen til alt lige fra koncerter, teater, kulturnat, releaseparty for en rapper m.m.

Og folk er også begyndt at leje den. Uden at vi har gjort noget reklame for det, er den lejet ud ca. en gang om ugen, det hele kører via mund til mund metoden”.

Blev nummer to i Danmark

Samme dag som mobilscenen blev certificeret af Dansk Teknologisk Institut, var Claus fra Scenesalg.dk også i Sønderborg for at lære fire af Jens´s folk at sætte mobilscenen op, og tage den ned igen.

”Det var en uvurdelig hjælp, for hverken mine folk eller jeg er jo scenefolk, og ingen af os havde prøvet det før. Men scenen er faktisk nem at håndtere, og det går hurtigere og hurtigere med at sætte den op og ned.
I starten syntes jeg godt nok, at scenen var noget stor, men nu synes jeg størrelsen er fin. Den passer godt ind på Rådhustorvet og de andre pladser i byen”.

Mobilscenen var den anden mobilscene, som Scenesalg.dk har fået godkendt og certificeret efter de nye danske regler for scener, mobilscener og telte, som kom i 2015 efter en ulykke med et cirkustelt. 

Siden 2015 får Scenesalg.dk alle mobilscenerne specialbygget for at leve op til de nye krav og certificeringen. Og den 10. juni 2015 var Dansk Teknologisk Institut så i Sønderborg for at certificere mobilscenen på stelnummeret. I 2020 blev mobilscenen så recertificeret - certificeringen gælder nemlig i fem år. 

Den er lige til at køre ud med

”Jeg anede ikke, at der var noget krav om certificering før jeg købte mobilscenen, men jeg har jo heller ikke købt mobilscener før. Og det vil da være helt tosset ikke at købe en godkendt scene, så du skal ud og søge
om byggesagstilladelse, hver gang du sætter den op. En mobilscene skal jo være lige til at køre ud og sætte op!
Alt i alt er jeg meget tilfreds med både mobilscenen og med Scenesalg.dk, det hele er gået rigtigt godt”,
siger Jens Bachmann.

Jens Bachmann, citychef for Sønderborg Handel – www.shopisyd.dk

Kontakt os her!