EHS PROSHOP AS, OSLO

45 M2 MOBILSCENE

”Vi er meget tilfredse med mobilscenen. Den har allerede været på mange forskellige jobs de første par måneder og mange steder – lige fra Oslo, Drammen, Bergen til Trondheim.
Vi kiggede alle steder, inden vi købte mobilscenen, og der var to mobilscener, som vi syntes så gode ud og som passede til vores specifikationer. Det var mobilscenen fra Scenesalg.dk og en fra Dansk Mobilscene, men den fra Dansk Mobilscene kostede mere end det dobbelte, og det gjorde valget meget let”, fortæller
Morten Sollie Hansen, Utleieansvarlig hos EHS Proshop A/S.

“Mange i branchen frarådede os at købe en mobilscene fra andre end Dansk Mobilscene, men det viste sig at mobilscenen fra Scenesalg.dk er lavet i en meget højere kvalitet, end vi havde ventet. Scenesalg får nemlig alle deres mobilscener specialfremstillet, så de lever op til de nye strenge danske lovkrav”.

EHS-Proshop fik den første af de nye specialscener, som er kommet til Norge, og vi er virkelig blevet positivt overrasket over både brugervenligheden, hvor hurtig mobilscenen er at arbejde med og kvaliteten. Den er solidt og ordentligt bygget. Der er mange, som kommer hen og roser den og synes, at den ser flot ud, når den er på job.

Det var også et krav fra vores side, at mobilscenen er certificeret og godkendt efter de nye danske 2015 regler, fordi der også er nye regler på vej i Norge, men de bliver nok ikke helt så strenge som de danske, som er de skrappeste i Europa, og Scenesalg.dk får alle deres mobilscener godkendt og certificeret af Dansk Teknologisk Institut, så den del er helt på plads.

EHS Proshop anbefaler varmt Scenesalg.dk og deres mobilscener. Vi har selv planer om at investere i to mobilscener fra Scenesalg.dk inden for de næste to år.
Morten Sollie Hansen, Utleieansvarlig hos EHS Proshop A/S, Oslo – www.ehs.no 

Færdigheder

Indsendt den

22/02/2024