Sønderborg Handel

45 M2 MOBILSCENE MED BUET TAG

“Vi har fået en rigtig god scene, som både ser flot ud og er nem at håndtere. Scenesalg.dk havde det bedste tilbud på både pris, service og fleksibilitet, og Claus kom og lærte mine folk, hvordan scenen skal sættes op og tages ned – det var til uvurderlig hjælp.”

Citychef i Sønderborg Handel, Jens Bachmann, gik på internettet for at finde mobilscenefirmaer, da Sønderborg Handel ville have deres første mobilscene.
“Det endte med Scenesalg.dk, fordi de havde det bedste tilbud – både på pris, service og fleksibilitet. Her fik jeg det, som jeg gerne ville have.”

“Vi er meget tilfredse med scenen. Den er flot og gør sig godt. Lige fra starten er den blevet brugt 1-2 gange om ugen til alt lige fra koncerter, teater, kulturnat og til releaseparty for en rapper m.m. Folk er også begyndt at leje den. Uden at vi har gjort noget reklame for det, er den lejet ud ca. en gang om ugen. Det hele kører via “mund til mund”-metoden.”

Samme dag, som mobilscenen blev certificeret af Dansk Teknologisk Institut, var Claus fra Scenesalg.dk også i Sønderborg for at lære fire af Jens´s folk at sætte mobilscenen op og tage den ned igen.

“Det var en uvurderlig hjælp, da hverken mine folk eller jeg er scenefolk, og ingen af os havde prøvet det før, men scenen er faktisk nem at håndtere, og det går hurtigere og hurtigere med at sætte den op og tage den ned. I starten syntes jeg godt nok, at scenen var noget stor, men nu synes jeg, størrelsen er fin. Den passer godt ind på Rådhustorvet og de andre pladser i byen.”

Tosset at skulle søge byggetilladelse

Mobilscenen var en af de første, som Scenesalg.dk har fået godkendt og certificeret efter de nye danske regler for scener, mobilscener og telte, som kom i 2015 efter en ulykke med et cirkustelt. Siden 2015 får Scenesalg.dk alle mobilscenerne specialbygget for at leve op til de nye krav for certificeringer, og Dansk Teknologisk Institut kom til Sønderborg for at certificere mobilscenen på stelnummeret. Og igen fem år senere for at recertificere mobilscenen, de danske certificeringer gælder nemlig for fem år ad gangen.

“Jeg anede ikke, at der var noget krav om certificering, før jeg købte mobilscenen, men jeg har jo heller ikke købt mobilscener før, og det ville da være helt tosset ikke at købe en godkendt scene, så du skal ud og søge om byggetilladelse, hver gang du sætter den op. En mobilscene skal jo være lige til at køre ud og sætte op!”

“Alt i alt er jeg meget tilfreds med både mobilscenen og med Scenesalg.dk. Det hele er gået rigtigt godt”, siger Jens Bachmann.

Jens Bachmann, citychef for Sønderborg Handel – www.shopisyd.dk

Færdigheder

Indsendt den

25/02/2024