Nøvlingskov Efterskole

36 M2 SCENE I HØJDE 80 CM

”Vi så to scenesystemer live, og valgte Nivtec, fordi du kan sætte den op med de bare hænder – uden en masse koblinger og andet grej, og så er Scenesalg  meget ”jyske” – ingen store armbevægelser og sælgersnak, og det kan vi jo godt lide her i Jylland”.

Nøvlingskov Efterskole havde to scenesælgere på besøg for at opleve de forskellige scenesystemer “live”, inden at de valgte.


”Da vi så scenerne blive sat op, blev det meget hurtigt klart, at det skulle være Nivtec. Det andet system skulle samles med en masse koblinger, og hvis vi havde sådan en scene, ville halvdelen af koblingerne komme til at ligge på gulvet bagefter og blive væk”, fortæller pedellen Harry Frost.

Fik nummeret til en erfaren scenemand


Inden købet fik Harry Frost også nummeret på en festudlejer i Midtjylland, som har haft Nivtec i mange år, og som også havde erfaringer med andre scenesystemer.

”Det var rart at kunne ringe og snakke med en erfaren sceneudlejer uden at have nogen sælger imellem, og hans vurdering var da også, at Nivtec er langt det nemmeste system at arbejde med.

Men faktisk var Claus fra Scenesalg meget ”jysk”, da han var ude at vise scenen frem. Ingen store armbevægelser og sælgersnak, og det kan vi jo godt lide her i Jylland. I det hele taget har vi kun positive ting at sige om både Nivtec og Scenesalg.dk – dem kan vi godt anbefale”, siger Harry Frost.

Harry Frost, pedel Nøvlingskov Efterskole, Vildbjerg – www.noevlingskov.dk


Færdigheder

Indsendt den

21/02/2024