Kalix Kommune

45 M2 MOBILSCENE MED BUET TAG OG PA-VINGER

“Vi er meget tilfredse med mobilscenen og også med kontakten til Scenesalg.dk, og det var godt, at Claus kom til Kalix og lavede et opstillingskursus for os.”


Scenesalg vandt det svenske udbud (indkøb) om en 45 m2 mobilscene til Kalix Kommune – med et tilbud (bud) som både var det billigste af alle, og det som havde “det bedste forhold mellem pris og kvalitet”.

“Vi bruger mobilscenen til alt fra festivaler til skikonkurrencer og fejringen af Sveriges Nationaldag. Det er hovedsageligt om sommeren, at vi bruger mobilscenen, men indimellem bliver den også sat op om vinteren. PA-vingerne bruger vi et par gange om året, når der er behov for et stort PA-anlæg,” fortæller Olov Helmfors Jonsson, mobilscene ansvarlig i Kalix Kommune.

Scenesalgs mobilscener er alle certificerede og godkendte til helårsbrug af Dansk Teknologisk Institut efter de strenge danske 2015-krav, og selvom Sverige ikke har så strenge krav endnu, var det vigtigt for Kalix Kommune.
“For os er det rigtigt godt at have certificeringen i ryggen. Det føles trygt og fremtidssikkert,” fortæller Olov Helmfors Jonsson.

 

Godt med kursus

Claus fra Scenesalg tog til Kalix og lavede et “hands-on”-kursus i, hvordan kommunens medarbejdere bedst og hurtigst kan sætte mobilscenen op og tage den ned igen.

“Det var et godt kursus. Jeg ved, både fra egne erfaringer, og hvad jeg hører fra andre, at instruktører fra oprindelseslandene ikke altid er så gode – mest på grund af sprogbarrierer. Og jeg vil anbefale alle kommuner og foreninger, som skal købe en mobilscene, at uddanne en håndfuld personer, som kan sætte mobilscenen op, og at have en person, som er hovedansvarlig og både har godt kendskab til og interesse i opsætning af mobilscener. Denne person bliver også ansvarlig for at uddanne andre og for at lave en sikkerhedsplan.”

Olov er selv en erfaren AV-tekniker, som har sat mange scener op.
“Der findes altid småting, som kan forbedres alt efter, hvad man bruger scenen til, men vi er meget tilfredse med Scenesalg. Al kontakten har været god og smidig, også når vi har haft spørgsmål og forslag til opdateringer og eventuelle forbedringer,” siger Olov Helmfors Jonsson.

Olov Helmfors Jonsson, Fritid & Kulturforvaltningen Kalix Kommune, www.kalix.se

Forslag fra Olov og vores andre kunder er taget med i den nye 2024-model, hvor vi har lavet rigtigt mange forbedringer, som både gør mobilscenen sikrere og hurtigere at arbejde med og mere robust og holdbar. 

Færdigheder

Indsendt den

21/02/2024