NØVLINGSKOV EFTERSKOLE

REFERENCE

 

Har I spørgsmål?

+45 26295910

NØVLINGSKOV EFTERSKOLE, VILDBJERG

36 M2 NIVTEC SCENE

”Vi så to scenesystemer live, og valgte Nivtec, fordi du kan sætte den op med de bare hænder, uden en masse koblinger og andet grej. Og så er Scenesalg meget ”jyske” – ingen store armbevægelser og sælgersnak, og det kan vi jo godt lide her i Jylland”.

Nøvlingskov Efterskole havde to scenesælgere på besøg, for at opleve de forskellige scenesystemer ”live” inden, at de valgte.

”Da vi så scenerne blive sat op, blev det meget hurtigt klart, at det skulle være Nivtec. Det andet system skulle samles med en masse koblinger, og hvis vi havde sådan en scene, ville halvdelen af koblingerne komme til at lægge på gulvet bagefter, og blive væk”, fortæller pedellen Harry Frost.

Inden købet fik Harry Frost også nummeret på en festudlejer i det midtjyske, som har haft Nivtec i mange år, og som også havde erfaringer med andre scenesystemer.

”Det var rart at kunne ringe og snakke med en erfaren sceneudlejer uden at have nogen sælger imellem. Og hans vurdering var da også, at Nivtec er langt det nemmeste system at arbejde med. Men faktisk var Claus fra Scenesalg meget ”jysk”, da han var ude og vise scenen frem.

Ingen store armbevægelser og sælgersnak, og det kan vi jo godt lide her i Jylland. I det hele taget har vi kun positive ting at sige om både Nivtec og Scenesalg.dk – dem kan vi godt anbefale”, siger Harry Frost.

Harry Frost, pedel Nøvlingskov Efterskole, Vildbjerg

Kontakt os her!