[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_layout_row _id=”2″ ][cs_element_layout_column _id=”3″ ][cs_element_image _id=”4″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”5″ ][cs_element_layout_row _id=”6″ ][cs_element_layout_column _id=”7″ ][cs_element_headline _id=”8″ ][cs_content_seo]Leasing af scener og tribuner og grej\n\nSubheadline space\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”9″ ][cs_content_seo]Vi samarbejder med Grenke Leasing, og vi laver gerne et uforpligtigende tilbud på leasing af jeres scene, tribune, crowd barriers, stativer og truss m.m. I kan vælge mellem forskellige udbetalinger – efter aftale er det også muligt med 0 kroner i udbetaling, og I kan afdrage det leasede op til 60 måneder.\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”10″ ][cs_element_layout_row _id=”11″ ][cs_element_layout_column _id=”12″ ][cs_element_headline _id=”13″ ][cs_content_seo]Her er svar fra Grenke på de mest almindelige spørgsmål\n\nSubheadline space\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”14″ ][cs_content_seo]Kan vi få et helt uforpligtigende tilbud?
Sagtens. Scenesalg ApS. har adgang til Grenkes Partnerportal og kan regne på de forskellige leasingmuligheder. Når I så har valgt en, – og først der, tager Scenesalg så kontakt til Grenke og får et officielt leasingtilbud.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”15″ ][cs_content_seo]Kan alle typer virksomheder få leasing?
Ja, alle med et CVR nr. – IVS virksomheder dog kun mod kaution.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”16″ ][cs_content_seo]Kan skoler få leasing? Ja, alle skoler – både offentlige- og privatskoler.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”17″ ][cs_content_seo]Hvad med foreninger? Foreninger kan også lease– her skal Grenke have en kopi af både regnskabet og vedtægter.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”18″ ][cs_content_seo]Hvad med kirker? Kirker kan også, her laver vi bare en driftsaftale/ lejeaftale i stedet for, fordi kirker som udgangspunkt ikke må lave leasingkontrakter.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”19″ ][cs_content_seo]Hvad skal Grenke bruge af papirer og regnskaber? For alle ApS. og A/S kan Grenke selv hente regnskabet. For personlig ejede virksomheder og I/S virksomheder skal vi have regnskabet fra ejeren samt årsopgørelsen. For IVS virksomheder skal vi også have en personlig årsopgørelse og regnskab for virksomheden.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”20″ ][cs_content_seo]Hvad er fordelene ved leasing i forhold til et almindeligt banklån eller at betale kontant? I får hurtigt svar og behøver ikke at have banken ind over. Og leasingydelsen er 100 % fradragsberettiget i regnskabet, fordi I ikke behøver at en udbetaling. Banken kræver ofte en udbetaling, som kun kan afskrives over flere år, og måske også pant i virksomheden. Grenke vil kun have pant i den, som I leaser.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”21″ ][cs_content_seo]Hvad er det mindste beløb, som det kan svare sig at lease for? Vi har leasinger helt ned til 5.000 kr., men de fleste leasinger ligger over ca. 15.000 fordi det er grænsen for, hvornår noget kan straks afskrives i regnskabet.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”22″ ][cs_content_seo]Hvor meget skal vi lægge i udbetaling? Normalt 20 eller 30 procent, men du kan også vælge en højere udbetaling. Det er også muligt at få en leasingaftale ud udbetaling.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”23″ ][cs_content_seo]Hvor lang tid kan vi lease (betale tilbage) over? Fra 15 måneder af. Og normalt ikke over 60 måneder.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”24″ ][cs_content_seo]Hvad hvis vi gerne vil betale restgælden ud før tid? Så betaler I bare de skyldige ydelser sammen med et gebyr på 2.500 kr.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”25″ ][cs_content_seo]Hvad hvis vi sælger scenen (det leasede) undervejs? Så kan I enten vælge at betale restgælden ud, eller også kan I lave et debitorskifte, så leasingaftalen fortsætte med i køberens navn – det forudsætter positiv kreditgodkendelse.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”26″ ][cs_content_seo]Skal scenen (det leasede) være forsikret? Ja. I er velkommen til at bruge jeres eget forsikringsselskab, og ellers har Grenke vores egen forsikring med en selvrisiko på 2.000 kr. – police skal fremsendes.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”27″ ][cs_content_seo]Hvad skal vi betale til slut, så vi ejer det som vi leaser? Som standard laver vi kontrakterne for Scenesalg ApS. sådan, at der er en restværdi på 10%, som I betaler, når leasingperioden er ovre. Og så ejer I scenen eller det sceneudstyr, som I har leaset – indtil da har I brugsretten over det.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”28″ ][cs_content_seo]Hvad er der af omkostninger ud over den månedlige leasingydelse? Der er et administrationsgebyr på 900 kr ved opstart. Og ellers ingen gebyrer, hvis I betaler kvartalsvis forud, og får fakturaen sendt per email.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”29″ ][cs_content_seo]Hvad hvis renten pludseligt stiger, skal vi så betale mere om måneden? Nej, ikke hos Grenke. – aftale etableres med fast rente
\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”30″ ][cs_element_layout_row _id=”31″ ][cs_element_layout_column _id=”32″ ][cs_element_global_block _id=”33″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”34″ ][/cs_element_section][cs_element_section _id=”35″ ][cs_element_layout_row _id=”36″ ][cs_element_layout_column _id=”37″ ][cs_element_global_block _id=”38″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][/cs_content]