Isenvad Forsamlingshus

[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_row _id=”2″ ][cs_element_column _id=”3″ ][cs_element_headline _id=”4″ ][cs_content_seo]ISENVAD FOR-SAMLINGSHUS\n\nreference\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_column][cs_element_column _id=”5″ ] [/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”6″ ][cs_element_layout_row _id=”7″ ][cs_element_layout_column _id=”8″ ][cs_element_global_block _id=”9″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”10″ ][cs_element_layout_row _id=”11″ ][cs_element_layout_column _id=”12″ ][cs_element_headline _id=”13″ ][cs_content_seo]ISENVAD FORSAMLINGSHUS\n\n12 M2 NIVTEC SCENE MED TRANSPORTVOGN OG SCENEKJOLE\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”14″ ][cs_content_seo]”Vi er glade for Nivtec scenen, som har afløst en gammel håndbygget scene, som var bygget op over en stålramme. Den var tung og ret uhåndterlig at arbejde med, så vi er glade for at Nivtec scenen er nem og hurtig at sætte op”, fortæller Lars Olesen, som er formand for forsamlingshusets bestyrelse.Forsamlingshuset i Midtjylland er lige blevet gennemrenoveret og det var i den forbindelse at bestyrelsen valgte at investere i en ny mobil scene.Her bliver der holdt alle slags fester – fra fødselsdage, konfirmationer og diamantbryllup. Scenen er normalt altid sat op som en 4 x 3 meter scene, og langt de fleste gæster vil gerne at den er sat op.  hvis et selskab skal bruge pladsen til en buffet m.m. – Det er kun, hvis et selskab skal bruge pladsen til en buffet eller lignende at vi tager den. Så sætter vi den bare på transportvognen, og kører den ud på lageret. Det går nemt, fortæller Lars Olesen.
– Musikerne synes det er en vældig fin scene, og vores gengangere, som også kendte den gamle scene, er glade for den, siger han.I det hele taget er Lars og holdet bag Isenvad Forsamlingshus tilfredse med scenenog Scenesalg.dk- Scenen er præcis som, som vi havde forventet.
Se mere på www.isenvadforsamlingshus.dk

\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][cs_element_row _id=”15″ ][cs_element_column _id=”16″ ][cs_element_button _id=”17″ ][cs_content_seo]se flere referencer her\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”18″ ][cs_element_layout_row _id=”19″ ][cs_element_layout_column _id=”20″ ][cs_element_image _id=”21″ ][/cs_element_layout_column][cs_element_layout_column _id=”22″ ][cs_element_image _id=”23″ ][/cs_element_layout_column][cs_element_layout_column _id=”24″ ][cs_element_image _id=”25″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”26″ ][cs_element_row _id=”27″ ][cs_element_column _id=”28″ ][cs_element_global_block _id=”29″ ][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][/cs_content]