Kalix Kommun 

REFERENCE

 

Har I spørgsmål?

+45 26295910

kalix kommun - sverige

MOBILSCENE MED PA VINGER

”Vi er meget tilfredse med mobilscenen, og også med Scenesalg.  Der er fin kontakt både når vi har spørgsmål og ønsker om mulige forbedringer af mobilscenen. Og det føles trygt og fremtidssikret at den er certificeret, også selv om vi ikke har de samme krav i Sverige endnu.”.

Scenesalg vandt det svenske udbud (upphandling) om en 45 m2 mobilscene til Kalix Kommun – med et tilbud (anbud) som både var det billigste af alle og det som havde det ”bäst förhållande mellan pris och kvalitet”.

- Vi bruger mobilscenen til alt fra festivaler til skikonkurrencer og fejringen af den svenske nationaldagen. Det er hovedsageligt om sommeren at vi bruger mobilscenen, men indimellem bliver den også sat op om vinteren. PA-vingerne bruger vi et par gange om året, når der er behov for et stort PA-anlæg, fortæller Olov Helmfors Jonsson, mobilscene ansvarlig i Kalix Kommune.

Scenesalgs mobilscener er alle certificeret og godkendte til helårsbrug af Dansk Teknologisk Institut efter de strenge danske 2015 krav. Og selv om Sverige ikke har så strenge krav endnu var det vigtigt for Kalix Kommune.
- For os er det rigtigt godt at have certificeringen i ryggen. Det føles trygt og fremtidssikkert, fortæller Olov Helmfors Jonsson.

Godt med kursus

Claus fra Scenesalg tog til Kalix og lavede et ”hands on” kursus i hvordan kommunens medarbejderne bedst og hurtigst kan sætte mobilscenen op og tage den ned igen.
- Det var et godt kursus. Jeg ved, både fra egne erfaringer og hvad jeg hører fra andre, at scene instruktører ikke altid er så gode, mest på grund af sprogbarrierer.
Olof anbefaler alle kommuner og foreninger, som køber en mobilscene, at uddanne en håndfuld personer, som kan sætte mobilscenen op. Og at udpege en person, som både har kendskab og interesse i opsætning af mobilscener som hovedansvarlig. Denne person bliver også ansvarlig for at uddanne andre og for at lave en sikkerhedsplan.
Olov er en erfaren AV-tekniker, som har sat mange scener op.
- Der findes altid småting, som kan forbedres, alt efter hvad man bruger scenen til. Men vi er meget tilfredse med Scenesalg. Al kontakten har været god og smidig, også når vi har haft spørgsmål og forslag til opdateringer og eventuelle forbedringer, siger Olov Helmfors Jonsson.

Olov Helmfors Jonsson, Fritid & Kulturforvaltningen Kalix Kommune, www.kalix.se

Forslag og ideer til forbedringer  fra Olov og vores andre kunder er taget med i den nye 2021 model, hvor vi har lavet rigtigt mange ændringer, som både gør mobilscenen sikrere og hurtigere at arbejde med, og mere robust og holdbar.
Se alle forbedringerne på 2021 modellen her:

 

Kontakt os her!