HK TELTE KOLDING

REFERENCE

 

Har I spørgsmål?

+45 26295910

HK TELTE KOLDING

54 M2 NIVTEC SCENE MED TELESKOPFØDDER

”Det tager ca. en halv time at sætte vores 9 x 6 m2 Nivtec scene op, fordi den skal stå på ujævn grund og justeres ind med teleskopfødderne. Med vores gamle scenesystem tog samme størrelse scene over halvanden time at sætte op, og så var den gamle scene også tungere”.

”Vi kan godt mærke, at vi sparer tid med Nivtec systemet, fordi scenen er så meget nemmere at sætte op. Pt. laver vi Oktoberfester rundt omkring i hele Skandinavien, og det tager bare ca. en halv time at sætte en 9 x 6 m Nivtec scene op, også selv om underlaget er ujævnt og vi skal bruge teleskopfødder for at justere hele scenen ind. Med det andet scenesystem som vi brugte før, tog det lidt over halvanden time for at sætte den samme scene op, fordi alle podierne skulle spændes sammen med clamps.

Og tid er altså vigtigt, når det enten er dine egne timer, eller du skal betale andre for det. Og så var den

scene vi brugte før også noget tungere at arbejde med”, fortæller Henrik Jensen, ejer af HK Telte. Henrik opdagede Nivtec systemet på en branchemesse, hvor Scenesalg.dk udstiller.

”Hele bestillingen og leveringen af scenen er gået rigtigt hurtigt og fint, og jeg kan helt sikkert anbefale både Nivtec systemet og Scenesalg.dk. Som festudlejer er det også utroligt vigtigt, at Scenesalg.dk har fået hele Nivtec systemet certificeret og godkendt af Dansk Teknologisk Institut efter de nye 2015 regler for sceneopbygninger over 1 meters højde.

Godt nok sætter vi ikke så høje scener op endnu, men det kommer lige pludseligt, og så er det en fremtidssikring at købe et system, som er godkendt og certificeret.
Ellers får du ikke lov til at sætte en scene op over 1 m, uden at du skal ud og søge om byggetilladelse hver eneste gang. Og overfor de kommuner, som vi har som kunder, giver godkendelsen også noget troværdighed og sikkerhed”, fortæller han.

Henrik Jensen, ejer af HK Telte I/S, Kolding – www.hktelte.dk

Kontakt os her!