EHS PROSHOP REFERENCE

[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_row _id=”2″ ][cs_element_column _id=”3″ ][cs_element_headline _id=”4″ ][cs_content_seo]EHS PROSHOP, OSLO\n\nreference\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_column][cs_element_column _id=”5″ ] [/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”6″ ][cs_element_layout_row _id=”7″ ][cs_element_layout_column _id=”8″ ][cs_element_global_block _id=”9″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”10″ ][cs_element_layout_row _id=”11″ ][cs_element_layout_column _id=”12″ ][cs_element_headline _id=”13″ ][cs_content_seo]EHS PROSHOP AS, OSLO\n\n45 M2 MOBILSCENE\n\n[/cs_content_seo][cs_element_text _id=”14″ ][cs_content_seo]”Vi er meget nøyd med mobilscenen. Den har allerede været på mange forskellige jobs de første par måneder, – og mange steder lige fra Oslo, Drammen, Bergen til Trondheim.Vi kiggede alle steder, inden at vi købte mobilscenen, og der var to mobilscener, som vi synes så gode ud og som passede til vores specifikationer.Det var mobilscenen fra Scenesalg.dk og en fra Dansk Mobilscene. Men den fra Dansk Mobilscene kostede mere end det dobbelte, og det gjorde valget meget let”.

Mange i branchen frarådede os at købe en mobilscene fra andre end Dansk Mobilscene, men det viste sig at mobilscenen fa Scenesalg.dk er lavet i en meget højere kvalitet, end vi havde ventet, fortæller Morten Sollie Hansen.Scenesalg får nemlig alle deres mobilscner specialfremstillet, så de lever op til de nye strenge danske lovkrav. EHS-Proshop fik den første af de nye specialscener, som er kommet til Norge.- Vi er virkeligt blevet positivt overrasket over både brugervenligheden, – hvor hurtig mobilscenen er at arbejde med, og kvaliteten. Den er solidt og ordentligt bygget. Der er mange, som kommer hen og roser den og synes at den ser flot ud, når den er job.
Det var også et krav fra EHS Proshops side, at mobilscenen er certificeret og godkendt efter de nye danske 2015 regler. – Fordi der også er nye regler på vej i Norge, men de bliver nok ikke helt så strenge som de danske, som er de skrappeste i Europa. Og Scenesalg.dk får alle deres mobilscener godkendt og certificeret af Dansk Teknologisk Institut, så den del er helt på plads.
– EHS Proshop anbefaler varmt Scenesalg.dk og deres mobile scener. Vi har selv planer om at investere i to mobile scener fra Scenesalg.dk inden for de næste to år, siger Morten. 

Morten Sollie Hansen, Utleieansvarlig hos EHS Proshop A/S, Oslo – www.ehs.no

\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][cs_element_row _id=”15″ ][cs_element_column _id=”16″ ][cs_element_button _id=”17″ ][cs_content_seo]se flere referencer her\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”18″ ][cs_element_layout_row _id=”19″ ][cs_element_layout_column _id=”20″ ][cs_element_image _id=”21″ ][/cs_element_layout_column][cs_element_layout_column _id=”22″ ][cs_element_image _id=”23″ ][/cs_element_layout_column][cs_element_layout_column _id=”24″ ][cs_element_image _id=”25″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”26″ ][cs_element_row _id=”27″ ][cs_element_column _id=”28″ ][cs_element_global_block _id=”29″ ][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][/cs_content]