BØRKOP KULTURHUS

REFERENCE

 

Har I spørgsmål?

+45 26295910

BØRKOP KULTURHUS SEKSKANTEN – VEJLE KOMMUNE

NIVTEC SCENE TIL MULTISAL

”Nivtec scenen er så nem at arbejde med – også for vores ældre frivillige. Jeg var ude og sætte scenen op sammen med to frivillige herrer, som begge var 65+, men det tog os ikke mere end ti minutter at sætte hele scenen op, selv om det var 1. gang for os alle”.

”Vi havde kig på to forskellige scenesystemer, da vi skulle vælge scene til det nye kulturhus i Børkop. Det endte med en Nivtec scene, fordi den var lettere at sætte op end det andet system, hvor man skulle bruge metalbeslag – clamps mellem podierne. Og vi ville netop have en nem scene, som alle vores frivillige i kulturforeningerne selv kan sætte op og tage ned igen uden bøvl og besvær”, fortæller Morten Kristensen, konsulent i Kultur- og Fritidsafdelingen i Vejle Kommune, som købte scenen til Børkop Kulturhus.

Han så både Scenesalgs videoer og var ude at se Nivtec systemet hos en ungdomsskole inden at Vejle Kommune købte det.

”Men jeg blev alligevel overrasket over hvor nem scenen er arbejde med, da den blev leveret. Og den bliver brugt til alt muligt lige fra foredrag, amatørteater, bands, et 20 mands jazzorkester og en H. C. Andersen

parade. Jeg er absolut tilfreds med hele forløbet – det har været en fornøjelse at handle med Scenesalg.dk og det er også godt at vide, at de har fået Nivtec systemet certificiert og godkendt af Dansk Teknologisk Institut efter de nye danske 2015 regler”.

Morten Kristensen, konsulent i Kultur- og Fritidsafdelingen, Vejle Kommune.

Kontakt os her!