Christina Kabel sørger for alt papirarbejdet i Scenesalg.
Om os

Claus Larsen er direktør for Scenesalg.dk. Han har arbejdet med scener og AV udstyr i mere end 30 år, både i hans tidligere udlejningsfirma, og i dag i Scenesalg.dk

Claus har solgt Nivtec scener og tribuner i hele Skandinavien siden 2000, og købte den første mobile scenetrailer og crowd barriers hjem i 2005, som han brugte til udlejning.
Så han har også masser af praktisk erfaring med at sætte scener, tribuner og sikkerhedshegn op, og ved hvad der skal til for at I får den løsning som passer bedst til jer. Og hvilket AV udstyr som passer godt til den.

Han har også arbejdet med LED storskærme i mange år, og været på forskellige turneer i hele Europa. Bl.a. var han ansvarlig cheftekniker på den store Coca Cola Fantour i Østrig i forbindelse med EM i fodbold.


Christina Kabel sørger for alle tilbud og alt papirarbejdet i Scenesalg og står for arbejdet med certificeringer. Hun har også været med ude og sætte scener og mobilscener op, og efter 12 års arbejde med scenesalg kan hun svare på de fleste spørgsmål - og ellers sørger hun for, at Claus ringer tilbage!
Christina er ofte nemmere at få fat på end Claus, så ring 26 29 59 10 først.

Vi er et lille firma, som har specialiseret os i at sælge scener, tribuner, mobilscener og crowd barriers. Vi har valgt ikke at leje ud mere, både fordi udlejninger gør det svært at prioritere tilbud og hasteleveringer og fordi vi ikke vil konkurrere med vores kunder om de samme jobs.

Vi sælger til hele Skandinavien og kan levere momsfrit til både Norge, Sverige, Finland, Grønland, Færøerne og Island.
Her kan I så se nogle af vores kunder

(vi formidler gerne kontakten til gamle kunder, så I kan høre om deres oplevelser).