45 m2 mobilscene med buet tag til Sønderborg Handel, leveret juni 2015


”Vi har fået en rigtig god scene, som både ser flot ud og er nem at håndtere. Scenesalg.dk havde det bedste tilbud på både pris, service og fleksibilitet og Claus kom og lærte mine folk, hvordan scenen skal slås op og tages ned – det var til uvurderlig hjælp”.


Citychef i Sønderborg Handel Jens Bachmann gik på internettet for at finde mobilscenefirmaer, da Sønderborg Handel skulle have deres første mobilscene i juni 2015.
”Det endte med Scenesalg.dk, fordi de havde det bedste tilbud – både på pris, service og fleksibilitet, her fik jeg det, som jeg gerne ville have.

Og vi er meget tilfredse med scenen, den er flot og gør sig godt. Lige fra starten er den blevet brugt 1-2 gange om ugen til alt lige fra koncerter, teater, kulturnat, releaseparty for en rapper m.m. Og folk er også begyndt at leje den. Uden at vi har gjort noget reklame for det, er den lejet ud ca. en gang om ugen, det hele kører via mund til mund metoden”.

Samme dag som scenen blev certificeret af Dansk Teknologisk Institut, var Claus fra Scenesalg.dk også i Sønderborg for at lære fire af Jens´s folk at sætte mobilscenen op og tage den ned igen.
”Det var en uvurderlig hjælp, for hverken mine folk eller jeg er jo scenefolk, og ingen af os havde prøvet det før.

Men scenen er faktisk nem at håndtere, og det går hurtigere og hurtigere med at sætte den op og ned. I starten synes jeg godt nok, at scenen var noget stor, men nu synes jeg størrelsen er fin. Den passer godt ind på Rådhustorvet og de andre pladser i byen”.

Mobilscenen er en af de første, som Scenesalg.dk har fået godkendt og certificeret efter de nye danske 2015 regler for scener og mobilscener. Den 10.6.15 var Dansk Teknologisk Institut i Sønderborg og godkende mobilscenen.

”Jeg anede ikke, at der var noget krav om certificering før jeg købte mobilscenen, men jeg har jo heller ikke købt mobilscener før. Og det vil da være helt tosset ikke at købe en godkendt scene, så du skal ud og søge byggetilladelse, hver gang du sætter den op. En mobilscene skal jo være lige til at køre ud og sætte op. Alt i alt er jeg meget tilfreds med både mobilscenen og Scenesalg.dk, det hele er gået rigtigt godt”.

Jens Bachmann, citychef for Sønderborg Handel, www.shopisyd.dk


Se hvorfor du skal købe mobilscene af os her

Se mere om vores mest populære mobilscene på 45 m2 med buet tag her