20 m2 Nivtec scene til multisal i Børkop Kulturhus, leveret juni 2015

”Nivtec scenen er så nem at arbejde med – også for vores ældre frivillige”

20 m2 scene til multisal i Børkop
Kulturhus.
Scenen skal bruges til både foredrag, amatørteater, bands m.m. og er bl.a. blevet brugt til et 20 mands jazzorkester og en H. C. Andersen parade.

”Vi havde kig på to forskellige scenesystemer, da vi skulle vælge scene til det nye kulturhus i Børkop. Det endte med en Nivtec scene, fordi den var lettere at sætte op end det andet system, hvor man skulle bruge metalbeslag – clamps mellem podierne.


Vi så både videoerne og var ude at se Nivtec systemet hos en ungdomsskole inden at vi købte det, men jeg blev alligevel overrasket, da scenen blev leveret.

se videoerne her

Jeg var ude at sætte den op sammen med to frivillige herrer som begge var 65+, men det tog os ikke mere end ti minutter at sætte hele scenen op, selv om det var første gang for os alle. Og vi ville netop have en nem scene, som alle vores frivillige i kulturforeningerne selv kan sætte op og tage ned igen uden bøvl og besvær.

Jeg er absolut tilfreds med hele forløbet – det har været en fornøjelse at handle med Scenesalg.dk og det er også godt at vide, at de er ved at få Nivtec systemet certificeret og godkendt af Dansk Teknologisk Institut efter de nye danske 2015 regler.

Morten Kristensen, konsulent, Kultur og Fritidsafdelingen, Vejle Kommune

Se hvorfor du skal vælge en Nivtec scene her