54 m2 Nivtec scene til HK Telte festudlejerfirma i Kolding, leveret juni 2015


”Det tager ca. en halv time at sætte vores 9x 6 m2 Nivtec scene op, fordi den skal stå på ujævn grund og justeres ind med teleskopfødderne. Med vores gamle scenesystem tog samme størrelse scene over halvanden time at sætte op og så var den gamle scene også tungere”.

”Vi kan godt mærke, at vi sparer tid med Nivtec systemet, fordi scenen er så meget nemmere at sætte op. Pt. laver vi Oktoberfester rundt omkring i hele Skandinavien, og det tager bare ca. en halv time at sætte en 9 x 6 m Nivtec scene op, også selv om underlaget er ujævnt, og vi skal bruge teleskopfødder for at justere hele scenen ind. Det andet scenesystem som vi brugte før, tog det lidt over halvanden time at sætte den samme scene op, fordi alle podierne skulle spændes sammen med clamps. Og tid er altså vigtigt, når det enten er dine egne timer eller du skal betale andre for det. Og så var den scene vi brugte før også noget tungere at arbejde med, fortæller Henrik Jensen, ejer af HK Telte.

Henrik opdagede Nivtec systemet på Kibæk Presenningers årlige messe for festudlejere, hvor Claus fra Scenesalg.dk udstiller.

”Hele bestillingen og leveringen af scenen er gået rigtigt hurtigt og fint, og jeg kan helt sikkert anbefale både Nivtec systemet og Scenesalg.dk. Som festudlejer er det også utroligt vigtigt, at Scenesalg.dk er ved at få hele Nivtec systemet certificeret og godkendt af Dansk Teknologisk Institut efter de nye 2015 regler for sceneopbygninger over 1 meters højde. Godt nok sætter vi ikke så høj en scene op endnu, men det kommer lige pludseligt, og så er det en fremtidssikring at købe et system, som er godkendt og certificeret.
Ellers får du ikke lov til at sætte en scene op over 1 m, uden at du skal ud og søge byggetilladelse hver eneste gang. Og overfor de kommuner, som vi har som kunder, giver godkendelsen også noget troværdighed og sikkerhed.

Henrik Jensen, ejer af HK Telte


Det tar bare 3 minutter at sætte en almindelig Nivtec scene på 12 m2 op - se videoerne her

Se de andre grunde til at du skal vælge en Nivtec scene her